GALERIE: Venkovní svatba v přírodě

Ty tam jsou doby, kdy svatební obřad probíhal zásadně na úřadě a hostina v nejbližší restauraci. Dnes už mají snoubenci na výběr míst k uspořádání svatby mnohem víc.

Nejen zámky, hrady a parky, ale v posledních letech také soukromé zahrady, stodoly, louky, lesní palouky, lodě či třeba horkovzdušné balony se stávají svatebními místy.
Dalo by se říct, že možnosti, kde svůj velký den uspořádat, jsou skoro neomezené, pokud jste dostatečně odhodlaní a také ochotní si případně připlatit za uvedení vybraného místa do "svatbyschopného" stavu.. 
Nás okouzlily svatby v lese nebo u lesa. 
---
Je samozřejmě na snoubencích, v jakém stylu takovou svatbu uspořádají, jaké zvolí dekorace, barvy atd..
Každopádně jedno je jisté. Kombinace svatební výzdoby, ať je jakákoli, s rustikálním až divokým prostředím přírody, je úchvatná.
V neposlední řadě pak vypadá skvěle na fotkách. A to chceme. Logicky.
---
Odvrácenou stranu svatby v přírodě představuje hlavně nedostatek zázemí, které je pro svatbu potřeba.
Catering, osvětlení, toalety, místo k sezení, stoly, zastřešení proti případnému dešti... - to je v případě svatby např. v restauraci jaksi zařízeno a přicházíte už k hotovému.
Pokud se berete v přírodě, navíc k běžným povinnostem kolem svatby vás čeká právě to, zařídit vznik tohoto zázemí.
---

Ovšem, pokud máte buďto dostatek peněz zaplatit profesionály, kteří to vyřídí za vás, nebo schopné kamarády, kteří pomohou s organizací a vůbec vším, co budete právě potřebovat, nestojí nic v cestě tomu, aby váš den byl nejen nádherný, ale také originální a neokoukaný.

Inspiraci na to, jak taková svatba může vypadat, nebo jaké zvolit dekorace, se vám pokusíme zprostředkovat přes galerii. 





Kdo říká, že musíte sedět na židlích?



Venkovní svatba nahrává možnosti vytvoření různých útulných koutků, které by se do vnitřních prostor nevešly.




Hodně oblíbené jsou různé cedule s nápisy












Photo: via Pinterest

Komentáře

  1. Krásné fotografie. My jsme měli svatbu také venku a dodnes na ni vzpomínám. Vše se povedlo tak, jak jsme měli naplánované, možná ještě o trochu líp, takže si to všichni užili. Máme na ni tak jenom pěkné vzpomínky v podobě fotografií a máme samozřejmě také snubní prsteny , které mi neustále připomínají, že jsem provdaná za toho nejlepšího muže na světě :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásný komentář! Děkuji moc a přeji Vám nekonečně krásné chvíle během dalšího společného života a jen ty nejlepší vzpomínky na svatbu :). L.

      Vymazat
  2. O venkovní svatbě jsem vždycky snila a vloni jsem si ji konečně splnila. Třešínkou na dortu byly nádherné fotky mezi stromy, které nám udělal náš svatební fotograf :) Rozhodně to byl den, na který jen tak nezapomenu a nadšeněj o něm budu vyprávět našim dětem :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat