Švagrová budoucího krále a miliardář: Svatba Pippy Middleton, sestry vévodkyně Kate

Pippa Middleton nemá urozenou krev. Ovšem vzhledem k tomu, že pochází z velice zámožné rodiny, brala si miliardáře a navíc je s královskou rodinou příbuzensky spjatá, myslím, že ji do rubriky "Royal wedding" můžeme zařadit.
Na její svatbu, označovanou jako svatba roku, bylo pozváno 350 lidí, včetně některých členů královské rodiny.

Pippa Middleton (Matthews) je takovou zvláštní celebritou.
Svého času se na ni upíraly zraky celého světa. Přitom se ale neproslavila žádnou vlastní činností.
---
Veřejnost ji neznala až do svatby její starší sestry Kate Middleton, dnes vévodkyně z Cambridge, s princem Williamem v roce 2011.



Na této svatbě šla Pippa Kate za družičku a v úzkých bílých šatech perfektního střihu na sebe strhla pozornost, jakou zřejmě nečekal vůbec nikdo


Celý svět zaplavily její fotografie z královské svatby, především fotografie zezadu a zboku, což byly úhly, které perfektně zdůrazňovaly siluetu šatů i její postavy a začalo se psát o tom, že má nejhezčí pozadí na světě. 
Z Pippy se během pár hodin stala jedna z nejvyhledávanějších osob na internetu.
---
Když si tedy v květnu 2017 brala miliardáře Jamese Matthewse, dalo se čekat, že zájem médií bude obrovský.

 Svatba se uskutečnila v Englefieldu v hrabství Berkshire v kostele svatého Marka.

Při organizaci svatby nebylo ponecháno nic náhodě, celý prostor byl ohraničen, označen zákazem vstupu a nad oblastí byl dokonce uzavřen vzdušný prostor, aby svatebčany nerušili novináři natáčející z vrtulníků či pomocí dronů.

Celá svatba byla laděna do kombinace růžové, bílé a zelené barvy.


Mezi prvními hosty dorazili princ William s dětmi a manželkou Kate. Princ George nesl novomanželům prstýnky a princezna Charlotte byla hlavní družičkou. 


Na obřad nevěsta dorazila společně s otcem otevřeným veteránem. 

Oblékla krajkové šaty od návrháře Gilese Deacona se závojem a čelenkou. 





Po obřadu odjeli novomanželé ve sportovním autě Jaguar typu E. Jedná se o veterána, který je označován jako „neznámější sporťák světa.“  Automobil pochází z roku 1961 a jeho cena je nevyčíslitelná. 

Svatební hostina proběhla v 11 km vzdáleném Bucklebury, na pozemcích nevěstiných rodičů, kde byl postaven hned vedle rodinného sídla obrovský stan.




Komentáře