Jaké budou svatební šaty nové britské "princezny"?

Celá Británie čeká na to, jaké svatební šaty a od koho oblékne na květnové svatbě snoubenka prince Harryho Meghan Markle.
---
Jestliže byla Kate, dnes už vévodkyně z Cambridge, kdysi označována za moderní Popelku, u Meghan to platí dvojnásob. Na rozdíl od své skoro-švagrové totiž nepochází s bohaté rodiny a vlastně až do svých 36 let se živila sama svou prací herečky, ambasadorky a bloggerky.
 Kromě toho není Angličanka, takže pro ni zapadnutí do královské rodiny, britská kultura a celková mentalita tohoto národa představují daleko větší životní skok než pro Catherine. Aspoň navenek to ale vypadá, že se s tím pere docela dobře.
---
Jelikož je Meghan velkou milovnicí módy, bude se na svatbě určitě na co dívat. Jak už jsme také měli možnost se párkrát přesvědčit, bílá barva jí velmi sluší.



Šaty nastávající vévodkyně budou jistě překrásné už proto, že disponuje v podstatě neomezeným rozpočtem a tak může nechat fantazii volný průběh a s týmem vybraného návrháře ladit každý detail třeba celé hodiny k naprosté dokonalosti. 

Co se týče výběru tvůrce svatebních šatů, kuloáry se nese název Ralph and Russo, i když nic není oficiálně potvrzené. Pojďme se podívat, jaké svatební modely tento módní dům šije. 
Můžeme s jistotou říci, že se jedné o velice výrazné, osobité a často hodně zdobené róby. 

Meghan jako budoucí členka královské rodiny si samozřejmě nemůže dovolit přílišnou zdobnost, odvážné výstřihy a extravaganci, takže něco podobného asi čekat nemůžeme... ale proč se nepokochat?

















Komentáře