Když manželství nevyjde - nejkontroverznější rozvody celebrit: TAŤÁNA KUCHAŘOVÁ A ONDŘEJ BRZOBOHATÝ

Občas to zkrátka nevyjde a i to k životu patří. A občas se nepovede ustát to úplně se ctí.

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý

Od počátku vztahu byli tito dva považováni za pár snů. Nádherná blondýna, naše tehdy jediná Miss World a pohledný talentovaný skladatel ze slavné herecké rodiny.

Brali se v kostele, zářící štěstím, krásní a v obležení bodyguardů.

Pan a paní Dokonalí

Kdykoli se spolu objevili ve společnosti, byli perfektně sladění, na jejich vystupování a vizáži by nikdo nenašel chybičku. I po letech vypadali zamilovaně a roky platili za jeden z nejkrásnějších párů česko-slovenského showbusinessu.

I jejich sociální sítě byly reklamou na štěstí. Vysmátá selfie, romantické dovolené, nádherný nový byt na pražském Smíchově, pracovní úspěchy, návštěvy prestižních společenských akcí, užívání si života plnými doušky.


Obnovení manželského slibu

K 5. výročí svatby si pro Taťánu přichystal v létě Ondřej překvapení - obnovení manželského slibu během romantického obřadu v jihomoravském Mikulově. Nejedna žena si povzdechla nad tak láskyplným gestem. 

Nebylo to ale celé dokonalé až moc?

---

Nečekaný rozchod

Jen o pár měsíců později totiž přišel šok. Brzobohatého vyfotil bulvár s tanečnicí Zuzanou Pilnou a média začala šílet.

Nevěra?! Na povrch postupně vypluly zvěsti o tom, že mezi Ondřejem a Taťánou to už nějakou dobu není růžové tak, jak se zdálo být.

Vina za rozpad vztahu byla házena částečně na nevěrného Ondřeje, částečně na "kariéristku" Taťánu, která údajně nemohla nebo nechtěla mít děti. Rozchod páru dlouho plnil přední stránky médií a vedly se dlouhé rozepře o tom, kdo z těch dvou je "ten hodný" a kdo "ten zlý".


Rozdílná interpretace konce

 Ondřej vydal nakonec prohlášení, že s manželkou jsou již nějakou dobu rozejití, žijí odděleně a že tedy k žádné nevěře nedocházelo a nedochází. 

„Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému. Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu..."

Takto smířlivě to mohlo skončit.

Taťána ovšem ve stejné době vydala prohlášení, které Ondřejova slova popírá:

Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji. Náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod... je to pro mě pochopitelně veliké zklamání v člověku, kterému jsem věřila a plánovala s ním aktuálně rozšířit rodinu.."

Jinými slovy, podle Taťány nejen že žádná krize ve vztahu neprobíhala, ale naopak byl vztah dokonce natolik v pořádku, že se měl po letech soužití posunout do další fáze v podobě početí potomka. Rozchod pro ni prý byl nečekaný a zapříčinily ho až Ondřeje fotky se Zuzanou.

---

Ondřej

Brzobohatý se dále odmítl vyjadřovat, trval na svém původním prohlášení a pokoušel se držet průběh rozvodu, stejně jako svůj další osobní život, v soukromí.

Později nicméně přiznal, že to byl on, kdo ze vztahu vycouval a není na to pyšný.

Vyvrátil ovšem tvrzení, že by od Taťány odešel uprostřed spokojeného plánování rodiny. Jako důvod svých kroků uvedl dlouhodobé neshody a odlišný pohled na život. 

Od roku 2022 tvoří pár s novinářkou a moderátorkou Danielou Písařovicovou, kterou si v létě 2023 vzal za ženu bez pozornosti médií v Itálii. 

Partneři si své soukromí střeží a většinu rozhovorů do médií dávají spíš ke svým pracovním aktivitám než k osobnímu životu.

Ondřej sám řekl, že v minulosti si manželství vyzkoušel nanečisto a teď už je to to pravé. Daniela zase, že nešla do svazku s žádnými iluzemi a romantickými účekáváními.

Vzali se dva dospělí lidé, kteří nemusí nikomu nic dokazovat, znají svou minulost, jsou s ní srovnaní a váží si přítomnosti.
 Nezbývá, než jim přát štěstí, které je na nich vidět na každém kroku.


---

Taťána

Kuchařová mezitím zásobovala skoro dva roky média peprnými výroky na stranu exmanžela. Nikdy nevynechala příležitost ho označit za nevěrníka a manipulátora, který jí ukradl roky života a zničil údajně fungující manželství.

Sama se stylizovala do role vzorné manželky, která pouze doplatila na vztah s toxickým člověkem.


Zároveň podala žádost o anulaci sňatku k církevnímu soudu, protože jí civilní rozvod nestačil.

Jejím cílem bylo potvrzení, že manželství může být zneplatněno, jakoby vůbec neexistující. A to pro zásadní a pro katolickou církev nepřijatelná selhání manžela.

Detaily žaloby, kterou k církevnímu soudu poslala, loni unikly do médií.


Válka

Brzobohatý svou bývalou ženu veřejně obvinil, že žalobu plnou lží a citlivých údajů bulváru podstrčila sama ve své zahořklosti a pomstychtivosti. Kuchařová se bránila, že to nemá zapotřebí.

V souvislosti s tím se Brzobohatého zastala celá řada kolegů a známých tváří. Označují ho za gentlemana, profesionála a hodného člověka, který navzdory opakovaným útokům své ex v médiích celé roky mlčel. Zaznívala slova podpory, že se proti Taťáně měl veřejně vymezit už dávno.

Praní špinavého prádla

Na povrch začaly vyplouvat zprávy z okruhu dlouholetých přátel bývalého páru o tom, že se Taťána ke svému muži během vztahu chovala agresivně a manipulativně a že velice často vyvolávala nepříjemné scény.

Pravdu se možná nikdy nedozvíme.

Poté, co mediální smršť kolem bývalých manželů nabrala obřích rozměrů a oba byli na sociálních sítích doslova lynčování fanoušky protistrany i bulvárem, byl opět Ondřej tím, kdo ustoupil.

Všechna svá vyjádření na stranu své ex smazal s tím, že dnes už žije nový život, je šťastný a nemá zapotřebí šířit dál jakoukoli nenávist a hádky. Média i fanoušky požádal o klid. 

Průběh anulace manželství, o kterou požádala Kuchařová, proto zůstal dál neveřejný a řešený ryze soukromě u církevního soudu.

Poučení

Charakter člověka se nejlépe projeví ve chvílích, kdy nedostal, co chtěl.

Rozchody po letech nikdy nejsou snadné, sama o tom něco vím. Škodit si ale jen proto, že věci nedopadly tak, jak byl původní plán, je přízemní. Stejně jako zarputilá snaha u sebe udržet toho, kdo chce odejít. Možná na vás čeká někde ten pravý, ta pravá a rozchod byl vlastně dobře.

Přeju Vám krásné nové začátky a pohodové jaro.


Fotografie: iDnes, Frekvence 1, Seznam.cz



Komentáře