Nová rubrika: Když manželství nevyjde - NEJKONTROVERZNĚJŠÍ ROZVODY mezi celebritami

 ROZVOD PRVNÍHO MANŽELSTVÍ MEGHAN MARKLE

Založila jsem novou rubriku KONTROVERZÍ ROZVODY. Najdete tu příběhy slavných párů, které se neSlavně rozvedly. A protože takových je mnoho, budu vybírat postupně ty nejvíc kontroverzní.

---

Ze totiž zkušenosti vím, že když si člověk prochází rozvodem, může mít pocit, že je na všechno sám. Zdá se vám, že všechna čerň světa se přiřítila zrovna na vás a že vaše situace není normální. Sice asi nikdo v době svatby neplánuje rozvod, ale jak můžete vidět, i takové věci se dějí a stává se to i v lepších rodinách :).

Dnes si vezmeme na kobereček Meghan Markle. 

Jméno bývalé herečky a bývalé britské vévodkyně zná každý. Ne každý ale ví, jak to bylo s jejím prvním manželstvím.


Meghan Markle a Trevor Engelson

Není žádným tajemstvím, že než narazila na prince Harryho, měla Meghan Markle za sebou již jedno manželství. V roce 2011 se po sedmiletém vztahu provdala za producenta Trevora Engelsona.


Ve stejném roce začala točit seriál Kravaťáci, který jí konečně přinesl vytouženou popularitu. 

I když se Meghan celé roky prezentuje jako self-made woman pocházející z chudých poměrů, realita nebyla až tak tvrdá.

Trevor byl úspěšný muž a jeho prostřednictvím se mohla dostat blíž k filmovému průmyslu a známým lidem. Meghan od něj dostala zásnubní prsten za 13 000 liber, jejich svatba na pláži na Jamajce trvala 4 dny a bylo na ní přes 100 hostů.


Touha po slávě

Meghan před svatbou s Trevorem nepatřila do řad celebrit.
Pracovala jako kaligrafička, zajímala se o politiku a snažila se prorazit v herecké branži. Občas dostala nějakou menší roli.

Proto, když se objevila role v Kravaťácích, přizpůsobila jí vše.

Seriál se točil v Torontu, kam se přestěhovala, což pro Trevora s pracovními závazky v Kalifornii nebylo možné.

Život odděleně neprospívá žádnému vztahu, podle všeho navíc Meghan žila v Torontu svůj sen, který neměla v plánu ničím měnit.

Nový život byl fajn. Její popularita šla nahoru, konečně si mohla říkat herečka a s kolegy ze seriálu měli velmi blízký vztah. Hodně volna trávili spolu, Meghan si užívala společenské akce, dobré jídlo, drinky a zábavu.

Neseriózní rozchod

S Trevorem se rozvedli v roce 2013, přičemž vztah ukončila Meghan a to naprosto nečekaně.

Trevor ani jeho rodina a společní přátelé podle všeho vůbec netušili, že se Meghan k takovému kroku chystá.
Postavila ho před hotovou věc a prsteny mu vrátila poštou.


---
Už v době jejích zásnub s Harrym se objevovali lidé tvrdící, že Meghan je kariéristka, která pro slávu udělá cokoli.

Že Trevora využila a byla s ním, dokud se jí to hodilo k postupu na společenském žebříčku a pak ho odkopla. Že jí není radno věřit.

Tehdy tomu nikdo nevěnoval pozornost. Tyto zprávy vypadaly vedle usměvavé budoucí vévodkyně, do které se zamiloval miláček Británie jako lži. Inu, podívejme se na to optikou toho, co víme dnes...

Přeju vám hezké letní dny a pokud na vás padá občas nějaká ta chmura, dejte si procházku v přírodě, něco hezkého si přečtěte a ono to zase přejde. Vyzkoušeno!




Komentáře